GROBUND forhandlere

PippaLuk
Mellemgade 5
5600 Faaborg

Det Halve Kongerige
Lyøvej 6
5800 Nyborg

Langsamt Roskilde
Ringstedgade 4
4000 Roskilde

H. SKJALM P.
Nikolaj Plads 9
1067 København

Tine-DOT
Langegade 55
5300 Kerteminde

Salon Udsigten
Fur Landevej 81
7870 Roslev

Valentina & Skov
Nygade 19
7900 Nykøbing Mors

Dress the bird
Kjeld Tolstrups Gade 104
8000 Aarhus

Fabrikanterne i Vejle
Nørregade 63
7100 Vejle

ByRitz
Vægtervej 1b
4720 Præstø

SALT by Torvet 14
Torvegade 3
6950 Ringkøbing

Udenlandske forhandlere:

Wolf&Badger

Avokadostore

Forhandlerliste

På GROBUNDs forhandlerliste finder du en oversigt over de udvalgte butikker vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores samarbejde med butikker rundt om i landet. Vil vil gerne have at også du har mulighed for at kunne se, prøve og mærker vores styles og kvaliteter inden du køber.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at købe GROBUND i shoppen her på vores website. Hvis du har spørgsmål til størrelser, pasform eller andet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Det er både i din og vores interesse, at du bliver glad for dit GROBUND tøj – for alle undersøgelser viser, at det tøj som vi er glades for, det passer vi bedre på, og det beholder vi længere. Og i virkeligheden er det jo ren logik. Og virkeligheden underbygger det rigtig godt den bæredygtige tanke.

Bliv forhandler af GROBUND

I GROBUND vil vi gerne have endnu flere forhandlere af vores tøj, så alle har mulighed for at finde en butik i nærheden, der sælger GROBUND. Men samtidig er det også vigtigt for os, at de butikker, der har GROBUND i sortimentet, ved hvad GROBUND er. Og hvad vi står for. Men hvis du kender en butik – eller har et forslag til nogen vi skal tage fat i, så håber vi, at du enten vil kontakte os eller give vores oplysninger videre.

GROBUNDs ambassadør:

Kirsten Holmgaard tlf: +45 21 23 97 00