Grobund størrelsesguide

Målskemaet herunder er en guide til dig, så du kan finde den rette størrelse. Hos GROBUND er tøjet designet med meget forskellige pasformer og detaljer, så vi anbefaler, at du kigger på beskrivelsen under de enkelte styles. Vores tøj er designet ud fra en højde på ca. 174 cm. Hvis din højde varierer fra dette, skal du være opmærksom på at tøjet kan sidde anderledes på dig.

Du kan med fordel tage mål direkte på kroppen med et målebånd. Find derefter din størrelse i tabellen nedenfor. Bevægelsesvidden er medregnet i tøjet. Bemærk at overdele går efter brystvidde og underdele går efter talje- og hoftevidde.

GROBUNDs pasformsguide:
Guiden er kun vejledende, du er altid velkommen til at skrive til [email protected] for mere specifikke mål på en style.

Størrrelse xs s m l xl
Brystvidde 80 85 90 95 102
Taljevidde 65 70 75 80 87
Hoftevidde 90 95 100 105 112
Arm LÆNGDE 80 81 83 84 84
Skridt LÆNGDE 81 82 84 84 84
  • Sådan finder du dine mål:
  • Tag dine mål med et målebånd uden på undertøjet.
  • Alle mål skal tages direkte ind til kroppen/undertøjet, altså et tæt mål, uden at stramme.
  • BRYSTVIDDE – måles rundt om brystet, der hvor du er bredest.
  • TALJEVIDDE – måles rundt om taljen, lidt over navlen eller der hvor du naturligt er smallest.
  • HOFTEVIDDE – måles rundt om numsen/hoften, der hvor du er bredest.
  • BENLÆNGDE – måles fra skridtet og ned til gulvet langs indersiden af benet.
  • ARMLÆNGDE – måles fra midten af nakken og ned langs din let bøjede arm, til håndleddet.

Kvinder kommer i mange forme og figurer, og alle er helt sin egen. Det er noget af det smukkeste ved kvindekroppen. Men derfor er vi også svære at komme ned i kasser. Vi synes, at du er smuk – ligesom du er. Men vigtigst af alt, så skal dit tøj får dig til at føle dig godt tilpas. Tøjets silhuetter og rummelighed skal give plads til, at du kan være dig, og understøtte dine kurver og højde. Derfor har vi alligevel forsøgt at lave en pasformsguide, som kan hjælpe dig.