Bogstaver Grobund

Vores vision

————————————–

Vi vil være med til at skifte fokus fra MERE til BEDRE. Altså, at vi som forbrugere lærer at vælge de gode produkter, der giver en større værdig og som vi gerne vil passe på. Vores ressourcer på jorden er begrænset, og vores overforbrug sætter allerede alt for dybe spor. Vi skal allesammen huske, at vi har lånt kloden af vores børn! Vi vil være det nemme alternativ til fast fashion, vil give forbrugerne en mulighed for at kunne vælge det rigtige. Og vi vil gøre økologi og bæredygtig mode tilgængelig for alle – også uden at det behøver at blive fodformet.

Fashion med værdighed.

Økologisk og bæredygtigt.

Grobund er nyt dansk, bæredygtigt brand, der ønsker at udfordre fast fashion og give dig et alternativ til den konventionelle modebranche. Bag brandet står Mette Holmgaard Andersen. Det er Mettes overbevisning at Less is the new more, og det skaber fundamentet for hele tankegangen i Grobund. Vi designer klassiske, nordiske styles, der giver værdi i dag, i morgen og på sigt. Grobund er i øvrigt GOTS-certificeret i hele vores produktion og supply chain.

Mette Holmgaard Andersen, Grobund

Grobund tegnes ud af til af Mette Holmgaard Andersen, der gennem længere tid har arbejdet med konceptet bag virksomhedens profil og brand. Foruden Mette er Grobund baseret på et stærkt team af freelancere. Og vi er alle med til at omsætte idé, tanke og vision til virkelighed.

Som en vigtig brik i Grobunds sammensætning er desuden Christian Clausen. Han er, med sin store opbakning, tro på konceptet og idéen, grunden til, at Grobund er kommet så rigtigt fra start.

Sammen håber vi at kunne flytte fokus fra mere til bedre.

 


Følg Grobund på Facebook og Instagram

Stribet uldtrøje fra GROBUND

Konkrete og uundværlige råd, du ikke vil gå glip af!

Få gode råd om en mere ansvarlig garderobe og bliv blandt de første, der får nyheder fra GROBUND dirkete i din indbakke.

Jubii!! Hvor er det skønt at du vil med ombord. Nu mangler du kun at godkende den mail, jeg har sendt dig.