img

Vi er GROBUND med vilje

For et par år siden besluttede vi, Katrine og Mette, at vi ville skabe en ny virkelighed. En virkelighed, hvor nogen ville tage ansvar i en branche, der på ydersiden er poleret, trendskabende og glamourøs. Men en branche, der på bagsiden er vidne til uskyldige menneskers skæbne, en ublu udnyttelse af jordens ressourcer og et hensynsløst overforbrug.

Vi oplevede, at det var svært for den almindelige forbruger at navigere, og i det hele taget finde ansvarlig mode.Det vil vi lave om på. Og derfor skaber vi nu et alternativ til den konventionelle mode.

Vi vil give forbrugerne mulighed for at tage stilling. Og vi vil gerne hjælpe med at tage et mere bæredygtigt, etisk og ansvarligt valg. Tak fordi du er med.

Kærlig hilsen Katrine Zederkof og Mette Andersen

img

Du skal møde Katrine

Katrine er hjernen og ikke mindst hjertet bag GROBUNDs design. Det er Katrine, der tager de store beslutninger og valg, der tegner linjerne for vores overordnede kollektioner.

Men det er også Katrine, der har fokus på de allermindste detaljer på hvert eneste style vi producerer. Katrine går ikke på kompromis med noget, og alle valg er velovervejet.

Katrine har arbejdet i modebranchen i en årrække, og det er hende, der har brancheerfaringen i GROBUND. Katrine har både fornemmelse og forståelsen af hvilke farver, kvaliteter, tendenser, der tegner sig i fremtiden. Det er Katrines retning, som giver GROBUND sit helt eget udtryk og liv.

Katrine er uddannet Skrædder, men har også en bachelor i Arkitektur og Design. Hav Katrines baggrund in mente næste gang du står med et design fra GROBUND – du kan helt sikkert fornemme Katrines baggrund for visuel tænkning og kreativ konstruktion.

img

Sig hej til Mette

Mette er tjaa.. hvad laver Mette egentligt I GROBUND. Mette har funktion som mødebooker, receptionist, lagermand, pakkebud, kaffebrygger, webmaster, SOME-manager, husmodel, kørende sælger og meget, meget mere. I virkeligheden er det nok meget passende at Mettes titel er CEO.

Mette har en baggrund i reklamebranchen, hvor hun gennem en årrække har arbejdet som projektleder og tekstforfatter.

Derfor lægger det også Mettes hjerte meget nært, at vi – GROBUND og os som forbrugere – giver hinanden mulighed for at give hinanden en ny fortælling om modebranchen. En historie, der rummer både ansvarlighed, etik og værdighed.

Det er en vigtig agenda, og jo oftere og tydeligere den bliver fortalt, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver til virkelighed. En ny virkelighed i en branche, der er tynget af grusom historie og gentagne dårlige valg.