Kvinde

GROBUND er økologisk, GOTS-certificeret og ansvarligt produceret tøj med ren samvittighed.
Hvad vil du vælge? Har du spørgsmål til en af GROBUNDs styles, er du altid velkommen til at kontakte os.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  • Kvinde 4 varer
    • T-shirts 4 varer
    • Basis 2 varer
Aktive filtre
  1. Pris
    200,00 kr - 299,99 kr
  2. Farve
  3. Farve

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

I GROBUND designer vi tøj til kvinder, der gerne vil tage et ansvarligt valg og prioritere bæredygtighed og økologi. Alle vores kjoler, bluser, nederdele, skjorter mm er fremstillet og designet fra hjertet.

Vi har helt fra starten hos GROBUND prioriteret økologi og bæredygtighed højest. GROBUND er GOTS-certificeret. Det er ikke kun vores stof eller produkter, der er certificeret, men hele GROBUND som virksomhed. Det giver os en sikkerhed for at der er styr på økologi og ordentlighed i hele vores produktion. Vi arbejder hele tiden på at gøre det hele bedre og udvikle os med viden indenfor bæredygtig produktion. Sammen har vi et fælles ansvar for at gøre branchen mere grøn.

Ofte kan du finde tøj, der er produceret med GOTS-certificeret stof. Altså tøj, hvor kun stoffet er GOTS-certificeret. Hos os er det hele produktet, der er GOTS-certificeret. For så er vi sikre på, at arbejdsforholdene og kravene til miljø er overhold i hele fremstillingsprocessen. Ja faktisk er hele GROBUND GOTS-certificeret. Hvert år bliver vi som virksomhed undersøgt og skal dokumentere, at vi arbejder med økologi og ansvarlighed – det er en god måde at holde os selv i ilden til altid at gøre vores bedste i retningen af en endnu mere grøn virksomhed.

Vi har nogle enkelte produkter, der ikke er GOTS-certificeret. Det er produkterne i Tencel. Tencel er træfibre, der omdannet til tekstil, og Tencel er udråbt til noget af de mest bæredygtige materiale, vi kan producere tøj i. Det er ikke muligt at få Tencel GOTS-certificeret, men til gengæld arbejder vi udelukkende med Tencel, der kommer fra Lenzing, og derfor er skabt i et lukket system, hvor kemien og vandet til fremstillingen bliver genanvendt og derfor holdt til et minimum.

GROBUND er dansk. Vores produktion er i Tyrkiet og Litauen. Vi transporterer vores varer med lastbil og ikke fly, da transport på jorden er mindre forurenende.

Hos GROBUND producerer vi udelukkende på certificeret fabrikker, hvor vi er sikre på at arbejdsforholdene er i orden. En hver fabriksmedarbejder er vores kollega, og vi vil ikke finde os i, hvis forholdene ikke er i orden.