T-shirts

GROBUND er økologisk, GOTS-certificeret og ansvarligt produceret tøj med ren samvittighed.
Hvad vil du vælge? Har du spørgsmål til en af GROBUNDs t-shirts, er du altid velkommen til at kontakte os.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
 • Kvinde 4 varer
  • T-shirts 2 varer
  • Basis 2 varer
  • Shorts 1 vare
Aktive filtre
 1. Pris
  200,00 kr - 299,99 kr
 2. Farve

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Hos GROBUND har vi efterhånden et ret stort udvalg af økologiske t-shirts. GROBUNDs t-shirts er fremstillet i enten bomuld eller Tencel og det er der en rigtig god grund til. Vælger du en økologisk t-shirt fra GROBUND, eller en bæredygtig Tencel t-shirt fra GROBUND så vælger du også et stykke tøj, der er fremstillet på en certificeret fabrik og i en ansvarlig produktion. Det synes vi nemlig er den mest bæredygtige tankegang.


GROBUNDs t-shirts i økologisk bomuld er GOTS-certificeret. Det er de fordi det sikre os at produktionen er ordentlig hele vejen igennem. Helt fra frøet såes på marken, til bomulden høstes, spindes, farves, væves klippes, syes, pakkes og transporteres hjem til vores lager er der styr på produktionskæden.


Modellerne – vi har to forskellige modeller. Vi har den almindelige t-shirt form, der er længere end den kort model. Men det skal ikke forstås som om den ene er virkelig kort og den anden virkelige lang. Den ene t-shirt er god hvis du godt kan lide at den går ned over hofterne og det er muligt at putte t-shirten i fx bukserne. Den anden model passer rigtig fint til fx nederdel og bukser, hvor du gerne vil undgå at t-shirten stikker for langt ned. Men fælles for begge modeller er at de sidder godt og er behagelige at have på.


Den korte udgave er for resten en af vores bestsellere. Vores kunder er vilde med dem – og vi ved at mange har dem i flere forskellige farver. Det er gået hen og blevet en yndlings t-shirt i skabet. Og så har vi økologisk t-shirts med insekter. GROBUNDs hyldest til den danske biodiversitet.


Tak fordi du vælger GROBUND. Det betyder rigtig meget for os – og uden dig, var der ikke os. Vi arbejder videre for at skabe endnu flere økologiske og GOTS-certificerede styles.