Skjorter

GROBUND er økologisk, GOTS-certificeret og ansvarligt produceret tøj med ren samvittighed.
Hvad vil du vælge? Har du spørgsmål til en af GROBUNDs skjorter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  • Kvinde 2 varer
    • Nederdele 2 varer
Aktive filtre
  1. Pris
    700,00 kr - 799,99 kr
  2. Farve
  3. Farve
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Det første du skal vide er, at alle vores kjoler, bluser, nederdele, skjorter mm er fremstillet og designet med hjertet. I starten var vi overbeviste om, at vi skulle være et kjole-brand, men hurtigt fik vi i GROBUND også fokus på økologiske skjorter. Og det viser sig, at vi er ret gode til at designe skjorter. Vi har i hvert fald designet nogle stykker efterhånden, og mange af vores modeller er blevet favoritter blandt vores kunder.

Men hvad er der også ikke at kunne lide ved økologiske og bæredygtige skjorter i kvalitetsmaterialer. Hos GROBUND finder du skjorter i økologisk bomuld. GOTS-certificeret, naturligvis.

GROBUNDs kunder er primært kvinder, der også gerne vil tage ansvarlige valg og prioritere både bæredygtighed og økologi som afgørende faktorer. Så tak fordi også du er ved at vælge en skjorte fra GROBUND. Vores skjorter er syet i enten økologisk voile eller økologisk poplin.

GROBUND er certificeret GOTS, men det er ikke kun vores stof eller produkter, der er certificeret GOTS – det er hele virksomheden GROBUND. Det giver os en sikkerhed for at der er styr på etik, økologi og ordentlighed i hele vores produktion. Det var også en af de ting, vi solgte vores allerførste og helt ikoniske skjorte ind på hos nogle af vores første kunder.

Skjorten – den med prikkerne fra GROBUND blev helt ikonisk for vores virksomhed i de første leve år. Faktisk har vi stadig kunder, der skriver og spørger efter netop den skjorte. Skjorten – den med prikkerne vil for altid betyde noget ekstra særligt for os.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det hele endnu bedre og udvikle vores viden indenfor bæredygtig design. Sammen har vi nemlig et fælles ansvar for at gøre modebranchen mere grøn.

Hos GROBUND producerer vi udelukkende på certificeret fabrikker, hvor vi er sikre på at arbejdsforholdene er i orden. Enhver fabriksmedarbejder i produktionen er jo i virkeligheden vores kollega, og dem vil vi gerne passe rigtig godt på.

Faktisk har vi ret god kontakt med lige netop vores skjortefabrik. Vi har besøgt fabrikken mange gange, og vi har hver gang været med i produktionen og tale med de dygtige medarbejder, der er med til at gøre GROBUND til virkelighed.

Tak fordi du vælger en skjorte fra GROBUND. Det betyder rigtig meget for os!