GROBUND Netta skjortekjolen - den i vintage blå

As low as 599,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

En økologiske skjortekjole, der har det fineste feminint snit på ryggen. Skjortekjolen er designet i poplin, og har fået farven vintage blue. De fine knapper på skjorten er fremstillet i af rester fra bomuldsproduktion. Skjortekjolen har skjortens fine detaljer og kjolens feminie snit

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Skjortekjolen - den i vintage blå

I denne smukke skjortekjole fra GROBUND får du en kjole eller skjortebluse, der er både femini, nem at bruge og ovenikøbet økologisk. Vi har designet den økologiske kjole til dig, der gerne vil have et stykke ansvarligt produceret tøj, der er nemt at bruge både i hverdagen, på jobbet, men også til pænere lejligheder.

Det klassiske design og afsættet i skjorten giver kjolen en lang levetid, og den kan bruges på alle årstider. GROBUNDs skjortekjole er rummelig og den passer derfor de fleste kroppe. Bagpå er længden lidt længere end foran, og kjolen buer pænt bagpå forneden. Skjortekjolen er knapper hele vejen ned, og kan åbnes helt. Derfor kan kjolen også bruges over et par bukser med en lille bluse under. Bagpå har kjolen det fineste læg, der giver modellen den førnævnte rummelighed. 

GROBUNDs skjortekjole er syet i økologisk, GOTS-certificeret bomuld. Den fine vævning af stoffet giver kjolen en fasthed, der holder formen. GROBUND er som virksomhed certificeret GOTS, og det betyder at det ikke kun er vores materialer, der har den strenge certificering, men faktisk hele produktet. Det er din garenti for at kjolen er syet og fremstillet under ordentlige arbejdsforhold og med et mindre miljøaftryk end konventionelt produceret tøj.

Skjortekjolen har fået en smuk, vintage blå farve, der er med til at give kjolen sit fin udtryk. Den blå farve er valgt for at holde skjortekjolen så klassisk og tidsløst som muligt, men også fordi den bare er virkelig flot, og kan noget helt unikt sammen med den vævede stofkvalitet. 

Vi håber, du bliver rigtig glad for skjortekjolen fra GROBUND. Når du vælger lige netop denne style er du med til at give et stykke bæredygtigt tøj et nyt liv. Og det er vores forhåbning at kjolen med tiden bliver en favorit og en yndling - og at I bliver glade for hinanden i mange år.

Skjortekjolen fra GROBUND skal allerhelst vaskes ved 30 grader.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1033W Netta_vintageblue
Farve / print 300 Vintage Blue
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet på GOTS-certificeret fabrik
Pasform Skjortekjole med løs pasform og lidt ekstra længde bagpå
Materiale Poplin - 100% økologisk bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur