GROBUND Mette nederdelen - den lange i moler

As low as 899,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Mette nederdele er en lang og fyldig nederdel med lommer og elastik i taljen. Denne alsidige nederdel kommer i flere farver og prints, men her er den flotte farve "moler", der er inspireret af skrænterne langs Limfjorden.

Moler-nederdelen er en tidløs og alsidig nederdel, der kan bruges til enhver lejlighed. Den er designet med en perfekt kombination af stil og funktionalitet og vil helt sikkert tilføje noget ekstra til din garderobe.

Nederdelen er lavet af økologisk vævet poplin og er både lang og fyldig med lommer og elastik i taljen. Den flotte molerfarve passer perfekt til enhver årstid. Nederdelens fylde giver den en let struktur og et flot fald.

Elastikken i taljen gør det muligt at placere nederdelen, hvor det passer dig bedst - i livet, ved hofterne eller hvor det føles allermest behageligt. Den lange længde på nederdelen har en visuel fordel, der gør benene længere og komplimenterer samtidig nederdelens fylde i skørtet.

Moler-nederdelen er en klassisk og tidløs stil med praktiske lommer og en økologisk certificering, der gør den til et godt valg. Uanset om du leder efter en elegant og ansvarlig nederdel til hverdag eller en særlig lejlighed, så vil denne nederdel helt sikkert være en favorit i garderoben.

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Mette nederdelen - kan vist godt kaldes GROBUNDS farvorit nederdel og den findes i flere forskellige farver og prints. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Det er en familieejet virksomhed, som har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Mette er syet i en lækker GOTS certificeret poplin af 100% økologisk bomuld. Nederdelen har en bred linning (ca. 7 cm) med elastik på bagsiden for at sige en god pasform. Stilen er feminin-boheme med god vidde i skørtet og skjulte lommer i sidesømmen. Den kan bruges både med en t-shirt om sommeren og en varm strik om vinteren.

Modellen er 173 cm høj og iført en str. S - kan ses i nogle farver fx. den grønne.
Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Taljevidde / linning | S = 34 cm | M = 37 cm | L = 40 cm | XL = 44 cm.
½ Taljevidde / linning strækt | S = 47 cm | M = 50 cm | L = 53 cm | XL = 57 cm.

Længde inkl. linning | S = 83 cm | M = 85 cm | L = 86 cm | XL = 87 cm.

Mål din talje, der hvor du gerne vil have nederdelen til at sidde. Vælg str. efter at nederdelen er lidt mindre end dit halve taljemål, da den har elastik i liningen (omkring 5-7 cm mindre, alt efter om du kan lide at nederdelen sidder pænt til eller gerne vil have lidt mere plads). Mål evt. på en nederdel du allerede har for at sammenligne.

Målene er ca. mål og før vask. Tajlen er målt når nederdelen ligger fladt på et bord. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1205W Mette_clay
Farve / print Moler - skøn varm beige/ ler farve
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Lang nederdel med meget vidde. Har lommer i siden og 7 cm bred talje med fast stykke foran og elastik bagpå.
Materiale Poplin - 100% økologisk bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur