GROBUND Mette nederdel - den lange i blå med blomster

As low as 1.099,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Vores favorit nederdel - den smukkeste lange nederdel, som fås i flere farver og mønstre. Her i den smukkeste blomstrede stof, som føles blødt og lækkert som den poplin vi kender. Vi elsker den!

Denne alsidige og tidløse nederdel er perfekt til enhver lejlighed. Med den perfekte balance mellem stil og funktionalitet, vil denne nederdel med de mange blomster helt sikkert kunne tilføje noget godt til din garderobe.

Mette-nederdelen med de blå blomter er syet i en blød metervare, som giver nederdelen et flot fald og en let struktur. Nederdelen er også designet med lommer, som giver den både et praktisk og afslappet look.

Mette-nederdelen i blå med blomster er designet til at passe til de fleste kropstyper, og elastikken i taljen gør det muligt at placere nederdelen, hvor det passer dig bedst - omkring livet, ved hofterne eller hvor det føles mest behageligt. Nederdelens lange længde giver en visuel forlængelse af benene, hvilket komplimenterer nederdelens fylde i skørtet.

GROBUND stræber efter at fremme ansvarlig tøjproduktion. Derfor er nederdelen naturligvis 100% økologiks og certificeret GOTS.

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Mette nederdelen - kan vist godt kaldes GROBUNDS farvorit nederdel og den findes i flere forskellige farver og prints. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Det er en familieejet virksomhed, som har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Mette er syet i en lækker GOTS certificeret poplin af 100% økologisk bomuld. Nederdelen har en bred linning (ca. 7 cm) med elastik på bagsiden for at sige en god pasform. Stilen er feminin-boheme med god vidde i skørtet og skjulte lommer i sidesømmen. Den kan bruges både med en t-shirt om sommeren og en varm strik om vinteren.

Modellen er 173 cm høj og iført en str. S - kan ses i nogle farver fx. den grønne.
Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Taljevidde / linning | S = 34 cm | M = 37 cm | L = 40 cm | XL = 44 cm.
½ Taljevidde / linning strækt | S = 47 cm | M = 50 cm | L = 53 cm | XL = 57 cm.

Længde inkl. linning | S = 83 cm | M = 85 cm | L = 86 cm | XL = 87 cm.

Mål din talje, der hvor du gerne vil have nederdelen til at sidde. Vælg str. efter at nederdelen er lidt mindre end dit halve taljemål, da den har elastik i liningen (omkring 5-7 cm mindre, alt efter om du kan lide at nederdelen sidder pænt til eller gerne vil have lidt mere plads). Mål evt. på en nederdel du allerede har for at sammenligne.

Målene er ca. mål og før vask. Tajlen er målt når nederdelen ligger fladt på et bord. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1305W Mette_blueaop
Farve / print Småblomstret print med hvide blomster og blå baggrund
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Lang nederdel med meget vidde. Har lommer i siden og 7 cm bred talje med fast stykke foran og elastik bagpå.
Materiale Poplin vævning - 100% økologisk, GOTS certificeret bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur