Nederdele

GROBUND er økologisk, GOTS-certificeret og ansvarligt produceret tøj med ren samvittighed.
Hvad vil du vælge? Har du spørgsmål til en af GROBUNDs nederdele, er du altid velkommen til at kontakte os.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori

29 varer

pr. side
Faldende orden

29 varer

pr. side
Faldende orden

Tak fordi du kigger på en nederdel fra GROBUND. Du skal vide, at alle vores kjoler, bluser, nederdele, skjorter mm er fremstillet og designet med hjertet. GROBUND er tænkt som et feminint og ansvarligt alternativ til ikke økologiske og bæredygtige brands. Vores udvalg af økologiske nederdele er vokset hurtigt. Vi er nemlig selv ret vilde med at bruge en bæredygtig nederdel – både til hverdag og fest. Flere af vores nederdele er blevet favoritter både blandt os selv og hos vores kunder. Hos GROBUND finder du nederdele i økologisk bomuld. GOTS-certificeret, naturligvis.

GROBUNDs primære kunder er som os selv kvinder. Vi ser hvordan kunderne i stigende grad gerne vil tage ansvarlige valg og prioritere både bæredygtighed og økologi. Og det kan du også ved at vælge en nederdel fra GROBUND.

Nederdelen – den lange har stylenavnet Mette. Og det har den fået, fordi det er blevet en personlige favorit. Og det siger altså ikke så lidt om en style. Men den passer bare så godt til både en dag på kontoret og til en festlig lejlighed med familie eller venner.

GROBUND er certificeret GOTS, og det er ikke kun stoffet eller den enkelte nederdel, der er certificeret GOTS – det er hele virksomheden GROBUND. At lade GROBUND certificere giver os en sikkerhed for, at der er styr på både økologi og ordentlighed i produktionskæden af vores nederdele. Vi arbejder hver dag på at gøre det hele endnu bedre. Og udvikle vores viden indenfor bæredygtig design - sammen har vi nemlig et fælles ansvar for at gøre branchen mere grøn.

Hos GROBUND producerer vi udelukkende på certificeret fabrikker, hvor vi er sikre på at arbejdsforholdene er i orden. En hver fabriksmedarbejder i produktionen er vores kollega, og dem vil vi gerne passe rigtig godt på. Faktisk har vi ret god kontakt med lige netop fabrikken hvor vores nederdele bliver syet. Vi har besøgt fabrikken flere gange, og vi har hver gang været med i produktionen og tale med de dygtige medarbejder. Medarbejdere, der er med til at gøre GROBUND til virkelighed.