Kjoler

GROBUND er økologisk, GOTS-certificeret og ansvarligt produceret tøj med ren samvittighed.
Hvad vil du vælge? Har du spørgsmål til en af GROBUNDs kjoler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  • Kvinde 2 varer
    • Bluser 2 varer
Aktive filtre
  1. Pris
    400,00 kr - 499,99 kr
  2. Farve
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

 

 

Tak fordi du vælger GROBUND

 

Alle vores kjoler, bluser, nederdele, skjorter mm er fremstillet og designet med hjertet, der især banker for bæredygtige kjoler.

I starten var vi overbeviste om, at vi skulle være et kjole-brand. Vi manglede selv muligheden for at købe økologiske kjoler. Bæredygtige kjoler i gode kvaliteter og med bæredygtige materialer.

Den økologiske kjole er med andre ord en af grundtankerne i GROBUND.

Vi fornemmer at GROBUNDs kunder primært er andre kvinder, der også gerne vil tage et ansvarligt valg og prioritere både bæredygtighed og økologi højt.

GROBUND er certificeret GOTS. Det er ikke kun vores stof eller produkter, der er certificeret, men hele virksomheden GROBUND.

Det giver os en sikkerhed for, at der er styr på økologi, etik og ordentlighed i hele vores produktion. Vi arbejder hele tiden på at gøre det hele endnu bedre og udvikle vores viden indenfor bæredygtigt design.

Sammen har vi nemlig et fælles ansvar for at gøre branchen mere grøn.

Ofte kan du finde kjoler, der er produceret med GOTS-certificeret stof. Altså kjoler, hvor kun stoffet er certificeret. Men hos os er det hele produktet, der er GOTS-certificeret. Det gør, at vi er sikre på at arbejdsforholdene og kravene til miljø økologi er overhold i hele fremstillingsprocessen.

 

Faktisk er hele GROBUND GOTS-certificeret.

 

Hvert år bliver vi som virksomhed undersøgt af GOTS og vi skal dokumentere, at vi arbejder med økologi og ansvarlighed – det er en god måde at holde os selv til ilden og til altid at gøre vores bedste.

Blandt vores kjoler Vi har nogle enkelte produkter, der ikke er GOTS-certificeret. Det er produkterne i Tencel. Tencel er træfibre, der omdannet til tekstil. Tencel er udråbt til noget af de mest bæredygtige materiale at producere tøj i. Det er ikke muligt at få Tencel GOTS-certificeret, men til gengæld arbejder vi udelukkende med Tencel, der kommer fra Lenzing, og derfor er skabt i et lukket system, hvor kemi og vand til fremstillingen bliver genanvendt og derfor holdt til et minimum.

GROBUND er dansk, dog er vores produktion primært i Tyrkiet, men også lidt i Litauen. Vi transporterer vores varer med lastbil og ikke fly, det giver nemlig alle mest mening set med grønne øjne.

Hos GROBUND producerer vi udelukkende på certificeret fabrikker, hvor vi er sikre på at arbejdsforholdene er i orden. En hver fabriksmedarbejder i produktionen er vores kollega, og dem vil vi gerne passe rigtig godt på. 

Med al det in mente, kan du købe økologiske og bæredygtige kjoler fra GROBUND med god samvittighed.