GROBUND Vilma kjolen – den vendbare i sort med blomster-broderi

As low as 399,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Mangler du en skøn sommerkjole i din garderobe, så er Vilma-kjolen et virkelig godt bud. Pasformen er løs og boheme i sit udtryk, og den kan nemt dresses op til fest eller bruges på stranden. Den fungere også fint med en t-shirt eller skjorte under. Halsudskæringen er rund foran og med dyb v-udskæring på ryggen. Vilma er syet i en lækker let, vævet bomulds poplin med et underspillet, brodret mønster i stoffet. Kjolen har lommer i siden i den sorte variant.

-
+

Details

Vilma kjolen - er en vendbar sommerkjole, som findes i forskellige farver. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Vilma er syet i en lækker GOTS certificeret poplin af 100% økologisk bomuld. Kjolen har rund halsskæring på den ene side og dyb v-skæring med overfald på den anden. Stilen er boheme og pasformen er løs med lav taljeskring med rynk. Den kan også bruges med en t-shirt eller skjorte under.

Modellen er 173 cm høj og iført en str. S.
Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Brystvidde | S = 47 cm | M = 50 cm | L = 53 cm | XL = 56 cm.

Længde fra skulder til bund | S = 113 cm | M = 115 cm | L = 116 cm | XL = 117 cm.

Målene er ca. mål og før vask. Brystmålet er tage et par cm under ærmet/armhulen. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1007W Vilma_black
Farve / print 990 Sort med blomster broderi
Certificering Made with organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Løs kjole med dyb ryg og lav taljeskæring.
Materiale Voile - 93% økologisk bomuld med 7% genanvendt polyester broderi
Vaskeanvisning Anbefaler 30 grader finvask