GROBUND Sigga kjolen - den med knapper i grå melange

As low as 1.099,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Kjolen - den med knapper i grå melange

Denne model er gået hen og blevet en sand favorit. Kjolen med knapperne er både feminin, nem at bruge og oven i købet økologisk. Vi har designet den økologiske kjole til dig, der gerne vil have ansvarligt produceret tøj, der sidder pænt og kan bruges både i hverdagen, på jobbet, men også er så smuk, at den kan bruges til de mere festlige lejligheder.

Det er vores håb, at kjolen får en lang levetid, i sær fordi designet er klassisk, og modellen kan bruges på alle årstider. GROBUNDs kjole med knapper er rummelig med bindebånd i taljen. Den kan justeres både ud og ind med bindebåndet, og den passer derfor de fleste kroppe. Knapperne er fremstillet af resterne fra bomuldproduktionen og er en fin detalje, selvom de er tone i tone med farven på stoffet. Kjolens knapper foran går ned til starten af skørtet og understreger kjolens fine snit. Også på ærmet er der afsluttet med knap, der giver mulighed for at bruge ærmet som det er, eller at smøge ærmet op til trekvart. 

Vi håber, du bliver rigtig glad for denne økologiske kjole fra GROBUND. Når du vælger GROBUND er du med til at give et stykke bæredygtigt tøj liv. Og det er vores forhåbning at kjolen med tiden bliver en favorit og en yndling. Det er vores mål, at I bliver glade for hinanden i mange år frem i tiden.

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Sigga kjolen - den med knapper, er en af GROBUND's favoritter. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Sigga har et enkelt udtryk og en komfortabel pasformer og er den langærmede udgave af vores Vigga kjole. Den er lavet i en lækker blød melange poplinkvalitet i 100% økologisk bomuld. Kjolen har en lille kinakrave og stolpelukning ned foran med knapper lavet af bomuld. Taljevidden kan reguleres med bindebåndet, som bindes i siden. Længden er mellemlang og kjolen har lommer i sidesømmen.

Modellen er ca. 173 cm høj og iført en str. S

½ Brystvidde | S = 51 cm | M = 54 cm | L = 57 cm | XL = 60 cm.

Længde fra skulder | S = 108 cm | M = 110 cm | L = 111 cm | XL = 112 cm.

Målene er ca. mål og før vask. Brystmålet er tage et par cm under ærmet/armhulen. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1101W Sigga_grey
Farve / print Flot grå melange farve
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Kjole med en løs pasform og løbegang i taljen, som kan snørres ind og give kjolen form
Materiale Poplin med børstet overflade - 100% økologisk, GOTS certificeret bomuld
Vaskeanvisning Anbefaler 30 grader finvask