GROBUND Olga kjolen - den i tern sand/blå

As low as 1.099,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Når vi besøger vores leverandører, har vi altid mange snakke om, hvordan vi kan gøre tingene bedre og endnu mere bæredygtigt. Vores udgangspunkt har altid været økologi og ansvarlighed. Vi forsøger altid at bruge alt det stof, som vi producerer. Vi tænker på hvordan vores tøj er designet og hvordan vi udnytter metervarerne bedste muligt. Men alligevel er der nogle gange rester – rester som vi gemmer og syr op senere.

Der er også andre producenter, der producerer mange flere meter stof, end de bruger. Og wauw nogle af de efterladte metervarer er bare så flotte. Men hvor vi tænker vores overskydende stof ind i nye kollektioner, så ligger mange andres ruller desværre og samler støv i en lagerhal. Den udfordring vil vi gerne afhjælpe. Derfor har vi valgt at give nogle af de overskydende metervarer liv. Vi har fremtryllet helt nye kjoler i nogle af de stofrester, der ellers bare ville blive kasseret.

Denne kjole er en af dem. Vi har brugt rub og stub af denne rest stof, så rullen ikke blev kasseret. Det betyder også at der ikke er produceret hundredvis af denne kjole, men kun ganske få. Og det betyder derfor også at kjolen ikke er økologisk. Men vi lover den er produceret på samme gode fabrik som alle vores andre styles er, så vi har styr på arbejdsforholdene. Så ved du det.

OBS Kjolen er ikke økologisk.

-
+

Details

Olga kjolen - er en skøn lang kjole med skæring i taljen. Den er syet i rest-stof under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Olga er en enkelt kjole med en komfortabel pasform og ligner meget vores Sigga kjole, dog uden bindebånd i taljen. Den er syet af 100% bomuldstof og kommer i flere forskellige tern. Kjolen har stolpelukning ned foran med knapper lavet af sammenpresset bomuldsrester. Længden er mellemlang og kjolen har lommer i sidesømmen.

Findes i flere forskellige farver og tern, men i meget få stk. af hver.
Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Brystvidde | S = 47 cm | M = 50 cm | L = 53 cm | XL = 57 cm.

Længde fra skulder | S = 112 cm | M = 114 cm | L = 115 cm | XL = 116 cm.

Målene er ca. mål og før vask. Brystmålet er tage et par cm under ærmet/armhulen. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1310W Olga_bluesandcheck5
Farve / print Gemt guld - tidligere overproduceret stof - ternet i blå og sand farver
Certificering Denne metervarer er ikke certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Løs kjole med taljeskæring og knappe lukning foran
Materiale Garnfarvet tern - 100% bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur