Bluser

GROBUND er økologisk, GOTS-certificeret og ansvarligt produceret tøj med ren samvittighed.
Hvad vil du vælge? Har du spørgsmål til en af GROBUNDs bluser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
 • Kvinde 7 varer
  • Kjoler 1 vare
  • T-shirts 6 varer
  • Basis 2 varer
Aktive filtre
 1. Pris
  200,00 kr - 299,99 kr
 2. Farve
 3. Farve
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

GROBUND har et stor udvalg af økologiske og bæredygtige bluser. Hos GROBUND finder du både basisbluser, striktrøjer, sweatshirts, skjortebluser og kort sagt bluser i mange forskellige former, stofkvaliteter og lidt til en hver lejlighed.

Bluserne fra GROBUND er designet i Danmark og materialerne er nøje udvalgte. De fleste af vores bluser er certificeret GOTS. Hos GROBUND er det ikke bare metervaren, der er certificeret, men det er hele produktet – ja, og faktisk hele virksomheden. Det giver dig en tryghed i, at det stykke tøj som du har købt, er økologisk, det er fremstillet under ordentlige forhold og at det er skabt med værdighed. Netop ordentlighed og etik er kodeordene og den grundlæggende tanke i GROBUND. Vi bliver nødt til at tage et større ansvar gennem vores forbrug, og det kan vi gøre ved at vælge tøj, der er ordentligt produceret, ved at vælge kvaliteter, der holer længere og ved at gå i det tøj som vi køber i længere tid.

Vores basisbluser er fremstillet enten af økologisk bomuld eller af Tencel. Bluserne af økologisk bomuld er naturligvis certificeret GOTS. Tencelbluserne er ikke certificeret, da det endnu ikke er muligt at få dem certificeret. Tencel er træfibre, der er omdannet til tekstil og udnævt som noget af det mest bæredygtige materiale vi finde i dag. Tencel kommer fra producenten Lenzing, der i produktionen sørger for at den kemi som bruges i bearbejdningen af tøjet holdes i et lukket system – og genbruges. Det samme er tilfældet med det vand, der bliver benyttet i produktionen. Produktionen udleder derfor et minimum af kemi i naturen – og det er blandet andet derfor Tencel bliver kategoriseret som bæredygtigt.

Strikbluserne fra GROBUND er fremstillet af deadstock materialer. Det vil sige at trøjerne er strikket af resterne fra andre produktioner. Altså rester som ellers var gået til spilde eller blot lå gemt/glemt væk på hylderne. Det synes vi giver rigtig god mening.

Tak fordi du vælger GROBUND.