Grobund Alle

Kontakt Grobund

 

GROBUND ApS

Skovgaardsvej 12
8800 Viborg
Denmark

mail@grobund.com
+45 25 38 93 25

CVR: 37 92 46 36

Gem

Grobund – kontakt os gerne

Vi er ret vilde med mails, og vi lover at vende tilbage, så hurtigt det er muligt.

KONTAKT

Forhandlerliste

Broundal : Nykøbing Mors
Salon Hairstyle : Viborg
Værdig : Ry
Fabrikanterne : Vejle
Studio Unbuilt : Bruns Galleri Aarhus
Fr Larsens klædeskab : Aalborg
Nordcraft : Aalborg

————————————–

Modsvar : web
Studio Unbuilt : web
Eniito : web

Grobund

—————————————-

Vi er et bæredygtigt brand, der lever og ånder for at skabe bæredygtige alternativer til konventionel mode. Og hvordan gør vi så det? Det er en lang proces, men vores afsæt er en GOTS-certificering, der underbygger vores retningslinjer og skaber et godt fundament for de grundlæggende holdninger vi har om bæredygtig produktion.

Vi benytter udelukkende social ansvarlig produktion. Det vil sige at arbejdsforhold, lønninger og rettigheder for arbejderne er på plads. Det skal de være. Punktum.

Derudover har vi fokus på økologi – og vi bruger udelukkende økologisk bomuld til vores designs. Grobund styles kan godt indeholde andre materialer, men alle materialerne lever op til kravene som GOTS-certificeringen sætter. Vi vil gerne fortælle mere om bæredygtighed og produktion af bæredygtigt tøj, så hvis du er nysgerrig skal du ikke holde dig tilbage. Kontakt os gerne her på sitet – send en mail, følg os på Facebook, Instagram eller tag telefonen og giv os et ring. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det er vores overbevisning af jo mere fokus vi sammen sætter på bæredygtighed, arbejdsforhold og økologi, jo længere kommer vi i udviklingen af ordentlige, bæredygtige produkter.

Produkter, der i sidste ende gør en forskel for dig og mig, men også for vores børn og deres fremtid på kloden. Vi har lånt kloden af vores børn, og derfor skal vi efterlade de mindste, men vigtigste fodspor til dem at følge.

Det er sammen vi får det til at ske, og det er sammen vi gør en forskel.

Stribet uldtrøje fra GROBUND

Konkrete og uundværlige råd, du ikke vil gå glip af!

Få gode råd om en mere ansvarlig garderobe og bliv blandt de første, der får nyheder fra GROBUND dirkete i din indbakke.

Jubii!! Hvor er det skønt at du vil med ombord. Nu mangler du kun at godkende den mail, jeg har sendt dig.