Kontakt GROBUND

Kontakt GROBUND
Hej med dig – send os gerne en mail.
Så lover vi at vende tilbage, så hurtigt det er muligt!

*Modtager du ikke et svar, så kig evt i dit spamfilter
GROBUND ApS

Skovgaardsvej 12
DK-8800 Viborg

GROBUND SHOWROOM

St Sct Hans Gade 11A st th
DK-8800 Viborg

Kontakt GROBUND på
mail@grobund.com
+45 25 38 93 25

CVR: 37 92 46 36

 

RETUR

RETUR: Var I alligevel ikke det rigtige match? Pyt med det
– så prøver vi bare igen.

Vi betaler returporten for varer købt i Danmark.

Se her hvordan du sender din pakke retur.

Send min pakke retur
Skjorten og den med prikkerne fra GROBUND sammen med basistop i shark. Økologisk bomuld, GOTS certificeret og bæredygtig

GROBUND er certificeret med GOTS, hvilket underbygger vores bæredygtige fundament som en økologisk og ansvarlig virksomhed.

FRA MERE til BEDRE

Vi vil være med til at skifte fokus fra MERE til BEDRE. Altså, at vi som forbrugere lærer at vælge de gode produkter, der giver en større værdi og som vi gerne vil passe på. Vores ressourcer på jorden er begrænset, og vores overforbrug sætter allerede alt for dybe spor. Vi skal allesammen huske, at vi har lånt kloden af vores børn! Vi vil være det nemme alternativ til fast fashion,

vi vil give forbrugerne en mulighed for at kunne vælge det rigtige. Og vi vil gøre økologi og bæredygtig mode tilgængelig for alle – også uden at det behøver at blive fodformet.

Design med værdighed
GROBUND er et dansk, bæredygtigt brand, der ønsker at udfordre fast fashion og give dig et alternativ til den konventionelle modebranche.

Bag brandet står Katrine og Mette. Det er vores overbevisning at Less is the new more, og det skaber fundamentet for hele tankegangen i GROBUND. Vi designer klassiske, nordiske styles, der giver værdi i dag, i morgen og på sigt. GROBUND er i øvrigt GOTS-certificeret i hele vores produktion og supply chain.

Kontakt GROBUND her på siden eller
følg GROBUND påFacebook og Instagram