Vi er ret vilde med mails, og vi lover at vende tilbage, så hurtigt det er muligt.
GROBUND ApS

Skovgaardsvej 12
8800 Viborg
Denmark

mail@grobund.com
+45 25 38 93 25

CVR: 37 92 46 36

GROBUND er certificeret med GOTS, hvilket underbygger vores bæredygtige fundament som en økologisk og ansvarlig virksomhed.

FRA MERE til BEDRE

Vi vil være med til at skifte fokus fra MERE til BEDRE. Altså, at vi som forbrugere lærer at vælge de gode produkter, der giver en større værdi og som vi gerne vil passe på. Vores ressourcer på jorden er begrænset, og vores overforbrug sætter allerede alt for dybe spor. Vi skal allesammen huske, at vi har lånt kloden af vores børn! Vi vil være det nemme alternativ til fast fashion,

vi vil give forbrugerne en mulighed for at kunne vælge det rigtige. Og vi vil gøre økologi og bæredygtig mode tilgængelig for alle – også uden at det behøver at blive fodformet.

Design med værdighed
Grobund er et dansk, bæredygtigt brand, der ønsker at udfordre fast fashion og give dig et alternativ til den konventionelle modebranche.

Bag brandet står Mette Holmgaard Andersen. Det er Mettes overbevisning at Less is the new more, og det skaber fundamentet for hele tankegangen i Grobund. Vi designer klassiske, nordiske styles, der giver værdi i dag, i morgen og på sigt. Grobund er i øvrigt GOTS-certificeret i hele vores produktion og supply chain.

Følg Grobund på Facebook og Instagram