Dame

Herre

GROBUND mini

GROBUND for flere træer

Her vil du opdage, at det er begyndt at krible-krable på nogle af vores T-shirts.

Det kribler og krabler, fordi vi gerne vil sætte ekstra fokus på de danske insekter. De har det svære og svære i den natur vi tilbyder dem, og det er en skam, fordi de spiller en vigtig rolle i vores natur – og for vores miljø. Vi bliver nødt til at kaste vores kærlighed på de små kryb, og lære at passe bedre på dem.

Du kan hjælpe os med at plante flere træer
Insekterne skal have et sted og bo. Og bl.a. danner de danske skove hjem for de små væsner. Derfor har vi besluttet at støtte projektet ”Danmark planter træer”*

1 T-shirt = 1 træ

Vi synes det er nogle ret fine insekter – og vi tror, at det kan blive svært at vælge.

God fornøjelse!

 

Stort indsamlingsshow til gavn for klimaet

‘Danmark planter træer’ er et samarbejde mellem TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening. Vi vil sætte fokus på at engagere danskerne til i fællesskab at gøre en forskel for klimaet ved at plante en masse træer, som bliver til skove til gavn for mennesker, natur og dyr.

For hver indsamlede 20 kr. plantes ét træ i Danmark. Derudover går en del af midlerne til bevarelse af rydningstruet skov i Danmark og udlandet. Den danske selvejende institution Growing Trees Network Foundation står for at plante træer og etablere Folkeskove, mens Den Danske Naturfond og WWF Verdensnaturfonden opkøber og bevarer eksisterende skov.

Skove er det mest effektive redskab, vi har i dag, til at suge CO2 ud af atmosfæren. Skov er populært sagt jordens lunger, og ifølge FN’s Klimapanel er mere skov et vigtigt bidrag til at bekæmpe vores CO2-aftryk.

Men mere skov er ikke bare godt for klimaet. Det giver samtidig renere drikkevand og flere levesteder til planter og dyr.