GROBUND Mette nederdelen - den lange med sorte striber

As low as 999,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Nederdelen er økologisk, men ikke certificeret GOTS. Vi er gået på kompromis med dette, da vi istedet har "reddet" en hel rulle stof fra ikke at blive brugt. Det synes vi også er ansvarligt forbrug. Er du ikke enig? 

Intet slår en smuk nederdel - og slet ikke med striber! En af vores nyeste tilføjelse til kollektionen er en fantastisk flot nederdel i et blødt og let stof, der giver en behagelig følelse hele dagen.

Den flotte, kendte Mette-nederdel i ny forklædning. Vi har været på lageret hos vores leverandører og fundet de smukkeste deadstock-metervarer. Dem har vi pustet nyt liv i og blandt andet fået syet Mette nederdelen. Kvaliteten er virkelig kraftig, blød og perfekt til alle årstider.


Nederdelen er designet til at have et tidløst look. Den kan bruges om sommeren med bare ben og om vinterene med chuncy strømpebukser under. De flotte striber i grå nuancer og forskellige bredder giver et unikt og flot look, der får dig til at skille dig ud fra mængden.

Nederdelen har en god pasform, der kan tilpasses med den justerbare talje, så den passer perfekt til din krop. Stoffet er også let og åndbart, hvilket gør det muligt for dig at bevæge dig frit og komfortabelt hele dagen.


Vi tror på at tage ansvar for vores produkter og miljøet, og derfor er denne nederdel fremstillet af kvalitets materialer og i overensstemmelse med etiske produktionsstandarder. Det er vigtigt for os at vide, at vores kunder føler sig godt tilpas og samtidig tager et bevidst valg, når de køber vores produkter.


Med det smukke, ansvarlige design og den gode pasform, er denne nederdel helt sikkert en favorit i garderoben – og den kan bæres igen, år efter år. Vi håber, du vil elske den lige så meget som vi gør!

-
+

Details

Mette nederdelen - kan vist godt kaldes GROBUNDS farvorit nederdel og den findes i flere forskellige farver og prints. Den produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Det er en familieejet virksomhed, som har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Denne Mette nederdel er syet i overskuds-stof - en lækker garnfarvet stribet metervarer af 100% økologisk bomuld. Nederdelen har en bred linning (ca. 7 cm) med elastik på bagsiden for at sige en god pasform. Stilen er feminin-boheme med god vidde i skørtet og skjulte lommer i sidesømmen. Den kan bruges både med en t-shirt om sommeren og en varm strik om vinteren.

Modellen er 173 cm høj og iført en str. S - kan ses i nogle farver fx. den grønne.
Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Taljevidde / linning | S = 34 cm | M = 37 cm | L = 40 cm | XL = 44 cm.
½ Taljevidde / linning strækt | S = 47 cm | M = 50 cm | L = 53 cm | XL = 57 cm.

Længde inkl. linning | S = 83 cm | M = 85 cm | L = 86 cm | XL = 87 cm.

Mål din talje, der hvor du gerne vil have nederdelen til at sidde. Vælg str. efter at nederdelen er lidt mindre end dit halve taljemål, da den har elastik i liningen (omkring 5-7 cm mindre, alt efter om du kan lide at nederdelen sidder pænt til eller gerne vil have lidt mere plads). Mål evt. på en nederdel du allerede har for at sammenligne.

Målene er ca. mål og før vask. Tajlen er målt når nederdelen ligger fladt på et bord. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1205W Mette_white
Farve / print Striber i mælkehvid, sort og beige
Certificering Denne metervarer er ikke certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Lang nederdel med meget vidde. Har lommer i siden og 7 cm bred talje med fast stykke foran og elastik bagpå.
Materiale Garnfarvet stribet vævning - 100% økologisk bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur