GROBUND Mette nederdelen - den lange i retroprint

As low as 999,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Gør plads i garderoben til vores favorit nederdel! Den smukkeste lange nederdel, der er tilgængelig i en række farver og mønstre, herunder et af vores nyeste tilføjelse i det smukke retroflower-mønster. Dette stof føles blødt og lækkert på huden og er i det chrispy og populære poplin-stof.

Vores nederdel er alsidig og tidløs og perfekt til enhver lejlighed. Med sit stilfulde og funktionelle design vil denne nederdel med de smukke retroflower uden tvivl tilføje noget ekstra til din garderobe.

Designet på nederdelen giver den et let og elegant fald, takket være det bløde stof. Lommerne på nederdelen giver et praktisk og afslappet look.

Pasformen på Mette-nederdelen med retroflower-mønster er designet til at passe til de fleste kropstyper. Elastikken i taljen giver dig mulighed for at justere pasformen efter dine præferencer - omkring livet, ved hofterne eller hvor du føler dig mest behagelig. Nederdelens lange længde skaber en visuel forlængelse af benene og komplimenterer nederdelens fylde i skørtet.

GROBUND er stolt af at fremme ansvarlig tøjproduktion. Vores nederdel er naturligvis 100% økologisk og GOTS-certificeret, hvilket betyder, at vi tager hensyn til miljøet, samfundet og vores kunder. 

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Mette nederdelen - kan vist godt kaldes GROBUNDS farvorit nederdel og den findes i flere forskellige farver og prints. Den er GOTS-certificeret og produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Det er en familieejet virksomhed, som har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Mette er syet i en lækker GOTS certificeret poplin af 100% økologisk bomuld. Nederdelen har en bred linning (ca. 7 cm) med elastik på bagsiden for at give en god pasform. Stilen er feminin-boheme med god vidde i skørtet og skjulte lommer i sidesømmen. Den kan bruges både med en t-shirt om sommeren og en varm strik om vinteren.

Modellen er 173 cm høj og iført en str. S - kan ses i nogle farver fx. den grønne.
Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Taljevidde / linning | S = 34 cm | M = 37 cm | L = 40 cm | XL = 44 cm.
½ Taljevidde / linning strækt | S = 47 cm | M = 50 cm | L = 53 cm | XL = 57 cm.

Længde inkl. linning | S = 83 cm | M = 85 cm | L = 86 cm | XL = 87 cm.

Mål din talje, der hvor du gerne vil have nederdelen til at sidde. Vælg str. efter at nederdelen er lidt mindre end dit halve taljemål, da den har elastik i liningen (omkring 5-7 cm mindre, alt efter om du kan lide at nederdelen sidder pænt til eller gerne vil have lidt mere plads). Mål evt. på en nederdel du allerede har for at sammenligne.

Målene er ca. mål og før vask. Tajlen er målt når nederdelen ligger fladt på et bord. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1205W Mette_retro
Farve / print Retro blomsterprint i varme farver
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Lang nederdel med meget vidde. Har lommer i siden og 7 cm bred talje med fast stykke foran og elastik bagpå.
Materiale Poplin - 100% økologisk bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur