GROBUND Johanne kjole – den i blå med blomster

As low as 849,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Johanne kjolen er en smuk kjole i en dyb blå farve med blomster. Kjolens pasform kaldes også for en tunika. En tunika er en kortere kjole eller overdel, der typisk har lange ærmer og en løs pasform. Det er en klassisk og alsidig kjole, der kan bæres på mange forskellige måder og kan styles med både bukser og leggings. Tunikaen er A-formet, som er passer godt til de fleste kropstyper, og den har lange ærmer og en stolpe-lukning foran. Den er syet i en lækker poplin metervare, som er af 100% økologisk bomuld certificeret af GOTS. På grund af denne certificering kan du være sikker på, at bomulden er dyrket uden brug af skadelige kemikalier og at under ordentlige arbejdsforhold.

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Johanne kjolen - er en tunika-kjole, som også kan bruges over bukser. Den er syet under ordentlige forhold hos vores samarbejspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Fabrikken er familieejet og har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Johanne er en enkelt kjole med a-form, skjorte-ærmer og lommer i siden. Foran har kjolen en stolpe-lukning med knapper lavet af sammenpresset rester fra bomuldsplanten. Den er syet af 100% økologisk bomuld og findes i to farver - blå med blomster og grøn melange.

Se gerne GROBUND's profil på Instagram eller Facebook for flere billeder.

½ Brystvidde | S = 51 cm | M = 54 cm | L = 57 cm | XL = 60 cm | 2XL = 63 cm.

Længde fra skulder | S = 93 cm | M = 95 cm | L = 96 cm | XL = 96 cm | 2XL = 97 cm.

Målene er ca. mål og før vask. Brystmålet er tage et par cm under ærmet/armhulen. Bomuld kan krympe op til 5% ved vask. Pas godt på dit tøj og vask skånsomt, så holder tøjet længere.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1304W Johanne_blueaop
Farve / print Småblomstret print med hvide blomster og blå baggrund
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Kortere kjole/tunika i A-form med lange ærmer og stolpe lukning foran.
Materiale Poplin vævning - 100% økologisk, GOTS certificeret bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur