GROBUND Flora skjorte – den med korte ærmer og striber

As low as 599,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Flora skjorten - er en kortærmet skjorte, der er produceret under ordentlige forhold hos vores samarbejdspartner i Izmir i det vestlige Tyrkiet. Det er en familieejet virksomhed, som har stor erfaring med økologisk og GOTS certificeret produktion.

Denne stribede Flora er syet af overskuds-stof i en lækker garn-farvet metervarer af 100% økologisk bomuld. Skjorten har en flot detalje ved skulderen og designet giver en god pasform. Stilen er feminin-boheme med mulighed for at justerer ærmebredden pga to knapper. Den kan bruges både som en t-shirt om sommeren og under en varm strik om vinteren.

-
+

Details

Må vi præsentere vores Flora Skjorte - en kortærmet bluse, der er produceret under ordentlige forhold hos vores dygtige kollegaer i Izmir, Vesttyrkiet. Vores samarbejdspartner er en familieejet virksomhed med omfattende erfaring inden for økologisk og GOTS-certificeret produktion.

Den stribede Flora Skjorte er lavet af luksuriøst garnfarvet stof af 100% økologisk bomuld, der er fremstillet af overskudsmaterialer. Den har en smuk detalje ved skulderen og en perfekt pasform. Stilen på Flora Skjorten kan beskrives som feminin-boheme, og den giver dig mulighed for at justere ærmernes bredde med to knapper. Denne alsidige skjorte kan bruges som en let t-shirt om sommeren eller under en varm strik om vinteren.

Skjorten er økologisk og syet på vores GOTS-certificeret fabrik, hvilket sikrer, at den opfylder strenge miljømæssige og sociale standarder i hele produktionsprocessen. Med sit tidløse nordiske og klassiske design er Flora Skjorten et must-have i garderoben, der forener stil og bevidste valg.

 

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1208W Flora_apricot
Farve / print Striber i beige og forskellige orange nuancer
Certificering Denne metervarer er ikke certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Skjorte med kort ærme, flot rynk ved ærmeskæringen og høj krave med stolpelukning.
Materiale Garnfarvet stribet vævning - 100% økologisk bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader - vi anbefaler at vaske ved lav temperatur