GROBUND Filuca strikken - den i Beige

As low as 699,00 kr
1-2 dages levering / 14 dages fri retur

Er du på udkig efter en ny bluse, der kan lidt af det hele? Med sine fine detaljer og den bløde bomuld er denne striktrøje ikke bare flot, men også dejlig behagelig at have på.

-
+
Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Gots

Vi er GOTS certificeret

Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion. Med vores GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

Details

Se de flotte det detaljer, der snor sig gennem strikmønstret på den økologiske strikbluse fra GROBUND. Ærmelængden er god og tilpas lang, og ærmet udspringer elegant fra raglan ved skulderne. Det giver blusen et elegant og feminint snit. Både ved ærmet og i bunden er der strikket rib, der er med til at holde formen og gøre blusen behagelig at have på. Blusen er stikket i en længde, der får den til at passe fint både til busker og nederdel.

 

Den økologisk bluse er designet i bomuld, der både holder dig varm, men samtidig holder en behagelig temperatur. Blusen den er naturligvis certificeret GOTS. Det betyder at du kan varme dig i blusen med god samvittighed, for du er sikret dig, at den er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold, og der er taget højde for at undlade skadeligt kemi, mindske vandforbruget mm.

 

Vi har udelukkende valgt at strikke i allerede fremstillet garn, som vi har fundet på vores leverandørs lager. Det har vi gjort, fordi vi derved har mulighed for at hjælpe med til at få brugt resterne og ikke at fremstille nyt. Farverne er nøje udvalgt blandt restgarnerne, så de passer ind i de fleste garderober og ikke mister værdi efter endt sæson. Med andre ord kan du bruge blusen i flere år frem.

 

De strikkede bluser fra GROBUND er designet i Danmark, og strikket i Tyrkiet. Vi besøger vores leverandører indimellem, og vi er altid i dialog og kontakt med fabrikken under produktionen. Vi har glædet os rigtig meget til at få netop denne strik hjem, for den er virkelig lækker og allerede en favorit på kontoret.

Specifikationer

Specifikationer
Style nr. 1211W Filuca_beige
Farve / print Flot varm beige
Certificering Organic - GOTS certificeret
Oprindelsesland Produceret i Tyrkiet hos GOTS-certificeret leverandør
Pasform Strik sweater med mønster. Normal i str.
Materiale Strik - 100% økologisk bomuld
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader fin vask