Hos GROBUND har du flere muligheder for forsendelse! Herunder kan du se en beskrivelse af mulighederne.

 

RE-ZIP

Aldrig har det været nemmere at genbruge forsendelses emballage. Med Re-zip kan emballagen returneres i de mere end 7000 røde postkasser placeret over hele landet, helt uden porto. Bæredygtige forbrugere som tilvælger emballagen mod et udlæg, modtager 100kr. rabat til GROBUND.com, når emballagen returneres.

Emballagen er i en helt anden liga end den gammeldags engangs emballage, og så kan den bruges op til 30 gange. Den cirkulære emballage findes som poser til mindre krævende forsendelser. RE-ZIP sørger for returprocessen og kvalitetssikre emballagen inden den kommer i cirkulation igen.

Først og fremmest har det en kæmpe værdi for planeten, fordi RE-ZIP minimere affald som ellers risikere at ende i naturen, og så reducere det Co2 udledningen. Der ud over er emballage flottere og billigere end gammeldags engangsemballage.

OBS. Når du vælger at anvende RE-ZIP skal du kombinere forsendelsen med et fragtfirma – DAO eller GLS. Men KUN én gang pr. ordre! Når emballagen sendes retur i en postkasse betaler RE-ZIP.

 

 

DAO

DAO leverer 365 dage om året. Når du vælger at få din vare leveret med DAO til pakkeshop, distribuerer de pakken om natten. Bemærk med DAO Pakkeshop er leveringstiden 2-4 dage.

Forsendelse med DAO koster 40kr.

 

GLS

Som en førende europæisk pakkedistributør er GLS Group meget bevidst om sit specielle ansvar over for miljøet og samfundet.

GLS ser bæredygtighed som en helhed – både den miljømæssige, den sociale og den økonomiske vinkel af social ansvarlighed.

Det betyder høj kvalitet i pakkelogistik for kunder og jobsikkerhed for medarbejdere. Med sin service bidrager GLS også til mobilitet og pålidelig levering af varer, som er rygraden af økonomi.

Det er koncernens mål at opnå bæredygtig økonomisk succes i overensstemmelse med beskyttelse af miljøet for fremtidige generationer. GLS er også engageret i samfundet som vi opererer i.

I sin Bæredygtighedsrapport informerer GLS om udviklingen i regnskabsårene 2013/2014 og 2014/2015 – inklusiv nøgletal for den miljømæssige balance og eksempler på sociale tiltag i hele Europa.

GLS’ styrke er pålidelig pakkedistribution inden for fastsatte leveringstider. Pakker, der sendes inden for landets grænser, når frem den efterfølgende hverdag.

 

GLS Hjemmelevering koster kr 55,-

Hvis du ikke er hjemme til at modtage din pakke, når GLS leverer den, kører chaufføren den til en PakkeShop i nærheden af din adresse. Han efterlader et kort med pakkens nummer, navn og adresse, hvor du kan hente pakken (forudsat at postkassen er tilgængelig). Hvis vi har din mailadresse og dit mobilnummer, så sender vi også informationen hertil.

Hvis du ikke henter din pakke inden 10 hverdage, returnerer GLS den til afsender.

 

GLS Pakkeshop koster kr 45,-

Nem pakkeforsendelse for private kunder – GLS leverer via mere end 1.400 PakkeShops.