FORHANDLERLISTE
– her kan du møde GROBUND

FR. LARSENS KLÆDESKAB
Gravensgade 5
9000 Aalborg

NORDCRAFT
Boulevarden 10
9000 Aalborg

KARINA RAVN
M. D. Madsensvej 14
3450 Allerød

PURLØG & PERSILLE
Kigkurren 8 F
2300 København

SUS I DUS
Farum Hovedgade 13, st.tv
3520 Farum

STILIGE RIGMOR
Thorshavnsgade 26, kld.
2300 København S

WEENSU
Bytorvet 24
8680 Ry

BUTIK 14
Korsgade 14C
5700 Svendborg

Naturskøn
Guldsmedgade 15
8000 Aarhus

 

WEBSHOPS

ENIITO 

SLOW FASHION STORE

STUDIO UNBUILT 

WEENSU

NOBLE THREADS

Tak fordi du valgte os ❤️🙏🏻❤️ #Repost @onegreenjournal ・・・
Julegave fra mig til mig. 
Forleden havde jeg forvildet mig ind i et storcenter for at kombinere maden til nytårsindkøb med nogle få praktiske ting. Børnene blev passet, så vi havde travlt og gik målrettet mod supermarkedet, og jeg gik forbi den ene tøjbutik efter den anden. Det bugnede bogstaveligtalt med tøj, alt slags tøj, og overalt var der UDSALG - med versaler naturligvis – og store gule skilte overalt foran butikkerne. 
Jeg tog mig selv i at tænke, at man kunne lukke hver anden tøjbutik i centret, i byen, i landet, i verden, og der ville stadig være tøj nok til ‪alle 7‬ – snart 8 - milliarder mennesker på kloden.
Jeg køber virkelig sjældent tøj fra nyt, men i denne uge har jeg gjort en undtagelse. Jeg har længe kigget på denne fine skjorte fra @grobund_com og overvejet købet, og nu har jeg valgt at tilføje den til den minimale garderobe, jeg er ved at opbygge af nuværende, vintage-køb og lidt nyt. Jeg bruger ikke 80 procent af mit nuværende tøj, primært fordi meget af det faktisk er fra før jeg fik børn.

Det er et velovervejet køb, og jeg er så glad for den, og jeg kan mærke, at jeg kommer til at gå rigtig meget med den. Og sådan tænker jeg, det altid burde være, når vi køber nyt. 
Beklædningsindustrien er en af de mest forurenende i verden. Hver dansker køber i gennemsnit 16 kilo tøj om året, og det kræver ifølge Miljøstøyrelsen næsten 1500 liter vand for at producere en enkelt t-shirt.
Tak fordi du valgte os ❤️🙏🏻❤️ #Repost @onegreenjournal ・・・ Julegave fra mig til mig. Forleden havde jeg forvildet mig ind i et storcenter for at kombinere maden til nytårsindkøb med nogle få praktiske ting. Børnene blev passet, så vi havde travlt og gik målrettet mod supermarkedet, og jeg gik forbi den ene tøjbutik efter den anden. Det bugnede bogstaveligtalt med tøj, alt slags tøj, og overalt var der UDSALG - med versaler naturligvis – og store gule skilte overalt foran butikkerne. Jeg tog mig selv i at tænke, at man kunne lukke hver anden tøjbutik i centret, i byen, i landet, i verden, og der ville stadig være tøj nok til ‪alle 7‬ – snart 8 - milliarder mennesker på kloden. Jeg køber virkelig sjældent tøj fra nyt, men i denne uge har jeg gjort en undtagelse. Jeg har længe kigget på denne fine skjorte fra @grobund_com og overvejet købet, og nu har jeg valgt at tilføje den til den minimale garderobe, jeg er ved at opbygge af nuværende, vintage-køb og lidt nyt. Jeg bruger ikke 80 procent af mit nuværende tøj, primært fordi meget af det faktisk er fra før jeg fik børn. Det er et velovervejet køb, og jeg er så glad for den, og jeg kan mærke, at jeg kommer til at gå rigtig meget med den. Og sådan tænker jeg, det altid burde være, når vi køber nyt. Beklædningsindustrien er en af de mest forurenende i verden. Hver dansker køber i gennemsnit 16 kilo tøj om året, og det kræver ifølge Miljøstøyrelsen næsten 1500 liter vand for at producere en enkelt t-shirt.

På GROBUNDs forhandlerliste finder du en oversigt over de udvalgte butikker vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores samarbejde med butikker rundt om i landet. Vil vil gerne have at også du har mulighed for at kunne se, prøve og mærker vores styles og kvaliteter inden du køber.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at købe GROBUND i shoppen her på vores website. Hvis du har spørgsmål til størrelser, pasform eller andet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Det er både i din og vores interesse, at du bliver glad for dit GROBUND tøj – for alle undersøgelser viser, at det tøj som vi er glades for, det passer vi bedre på, og det beholder vi længere. Og i virkeligheden er det jo ren logik. Og virkeligheden underbygger det rigtig godt den bæredygtige tanke.

Kender du GROBUNDs kommende forhandler?

I GROBUND vil vi gerne have endnu flere forhandlere af vores tøj, så alle har mulighed for at finde en butik i nærheden, der sælger GROBUND. Men samtidig er det også vigtigt for os, at de butikker, der har GROBUND i sortimentet, ved hvad GROBUND er og hvad vi står for. Men hvis du kender en butik eller har et forslag til nogen vi skal tage fat i, så er du meget velkommen til enten at sige det til os, eller give vores oplysninger videre.

Vores kontakt oplysninger er:

GROBUND ApS
Skovgaardsvej 12
8800 Viborg

T: 2538 9325
M: mail@grobund.com