img

Forhandlerliste

På GROBUNDs forhandlerliste finder du en oversigt over de udvalgte butikker vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores samarbejde med butikker rundt om i landet. Vil vil gerne have at også du har mulighed for at kunne se, prøve og mærker vores styles og kvaliteter inden du køber.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at købe GROBUND i shoppen her på vores website. Hvis du har spørgsmål til størrelser, pasform eller andet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Det er både i din og vores interesse, at du bliver glad for dit GROBUND tøj – for alle undersøgelser viser, at det tøj som vi er glades for, det passer vi bedre på, og det beholder vi længere. Og i virkeligheden er det jo ren logik. Og virkeligheden underbygger det rigtig godt den bæredygtige tanke.

GROBUND forhandlere i Danmark

 
 
PippaLuk
Mellemgade 5
5600 Faaborg
Det Halve Kongerige
Lyøvej 6
5800 Nyborg
Tine-DOT
Langegade 55
5300 Kerteminde
Valentina & Skov
Nygade 19
7900 Nykøbing Mors
Langsamt Roskilde
Ringstedgade 4
4000 Roskilde
Langsamt København
Dybbølsgade 66
1721 København V
Fr. Larsens Klædeskab
Algade 35
9000 Aalborg
Salon Udsigten
Fur Landevej 81
7870 Roslev
Frk Fie
Gl Viborgvej 350
8920 Randers NV
Vævestuen
Klitvej 7
6854 Henneimg

Ny GROBUND forhandler?

I GROBUND vil vi gerne have endnu flere forhandlere af vores tøj, så alle har mulighed for at finde en butik i nærheden, der sælger GROBUND. Men samtidig er det også vigtigt for os, at de butikker, der har GROBUND i sortimentet, ved hvad GROBUND er. Og hvad vi står for. Men hvis du kender en butik – eller har et forslag til nogen vi skal tage fat i, så håber vi, at du enten vil kontakte os eller give vores oplysninger videre.

GROBUNDs ambassadør:
Kirsten Holmgaard tlf: +45 21 23 97 00