GAvekort

DKK250.00DKK1,000.00

GROBUNDs basis

Serien består af de lækreste bløde, økologiske toppe og bluser. Nogen vil måske mene at det bare er helt almindelige basis. Men de har ikke prøvet at smyge sig ned i en af vores styles. Vi benytter udelukkende økologisk bomuld. Den økologiske bomuld sikrer, at der ikke er rester af giftige sprøjtemidler i stoffet. Og det er faktisk ret essentielt, når vi tænker over hvor tæt en basisbluse sidder på huden. Huden er menneskets største organ. Og vi optager den kemi, som vi er omkring af gennem huden. Derfor vil vi med GROBUNDs økologiske basis serie undgå farlig kemi.

Certificeret med GOTS

For resten er vores basis ikke blot økologisk bomuld. Den er ligeledes certificeret med GOTS. Og det betyder at der er taget højde for hele processen. Så den er ansvarlig og etisk forsvarlig. Det synes vi nemlig i GROBUND giver rigtig god mening. Vi har et ansvar for at gøre det godt.

To økologiske bluser og tre  økologiske toppe

Med i serien af GROBUNDs basis er to bluser og tre toppe. Toppene har lidt ekstra længde, så de ikke stumper ved maven. Der er i virkeligheden ikke noget mere irriterende end at have en top på, der langsomt kravler op i løbet af dagen. Den økologiske bomuld er blød og behagelig at have på – og inderst inde. Basisbluserne er designet med raglanærmer. Det giver bluserne deres helt eget udtryk. Og gør at der er en anden detaljegrad i forhold til hvad vi ser på mange andre basisbluser.

Basisblusernes farver

GROBUNDs basis kommer i to farver. En sort og en shark. Vi har naturligvis valgt den sorte farve fordi den er klassisk. Og så er den nem at bruge til lidt af det hele. Og så har vi valgt farven shark, der er en grå farve med en tone af lille. En farve, der passer rigtig fint til mange nuancer og som i sær er super fin til den lyse skandinaviske tone.